DESPRE NUMEROLOGIE

Numerologia si astrologia sunt doua ramuri care sunt bine conectate intre ele si se completeaza reciproc. Impreuna ofera un instrument complex pentru a intrezari, daca nu viitorul, macar calea pe care un om o urmeaza in viata. Cunoscand numărul destinul ne putem intelege abilitatiile ascunse si putem evolua mai rapid.

Cum sa-ti calculezi
numarul destinului

În numerologie, cel mai important număr este cifra destinului – esența simbolică a datei de naștere a unei persoane. Numărul destinului dezvăluie detalii despre personalitatea individului, însușirile pe care le va avea pe tot parcursul vieții, dar și cum va evolua persoana pe parcursul anilor.

Cum se calculează numărul destinului și ce semnificație are fiecare număr aflați în cele ce urmează.

Cifra destinului se calculează prin adunarea tuturor cifrelor din data de naştere şi se reduce la o singura cifră (excepţie numerele maestre – 11, 22, 33, 44).

De exemplu, pentru o persoană născută pe data de 16.11.1976, calculul este 1+6+1+1+1+9+7+6 = 32, 3+2 = 5

CIFRA DESTINULUI ESTE 5

Numarul
Destinului 1

Ești un lider în adevăratul sens al cuvântului, independent și individualist. Ești extrem de ambițios, original și curajos. Te folosești de metode noi și netestate, și ești o persoană căreia îi place să exploreze și să inoveze. Deschiderea către prea multe influențe periferice te limitează și îți produce frustrare. Te încrezi în forțele proprii, ai încredere în tine și ești energetic.

 

DOI

Numarul
destinului 2

Ai un talent considerabil pentru a lucra împreună cu alți oameni; și ești înzestrat cu tact și rafinament. Intuiția ta este dezvoltată, iar asta te ajută să percepi mai multe informații despre oameni și situații. Prin urmare, acțiunile tale sunt adesea pline de tact și convingere.

Adesea, intuiția ta acționează ca un fel de radar care te ajută să eviți zonele sensibile prezente în personalitățile și caracterele oamenilor și să scoți la iveală bunăvoința acestora.

Numarul
Destinului 3

Ești o persoană optimistă, entuziastă, deschisă și expresivă. Oamenii te văd ca fiind o persoană vioaie, pozitivă și încântătoare; personalitatea ta are o anumită vervă care atinge atât de puternic oamenii încât reușești să îi inspiri doar prin simpla ta prezență. Toată această energie benefică este o consecință directă a creativității tale. Aptitudinile tale verbale te ajută foarte mult în domenii precum scris, actorie, teatru, muzică.

Numarul
destinului 4

Poți fi considerat cu ușurință un sprijin pentru cei din jurul tău, poate chiar întreaga comunitate din care faci parte. Ești un spirit cu un înalt simț pentru organizare și management; ești un constructor și ești genul de om care tace și face. Îți place să transformi visele în realitate și ai un ochi bun pentru structură și armonie. Adori sistemele organizate și ești foarte priceput în a duce la bun sfârșit planuri stabilite anterior.

Numarul
Destinului 5

Ești un spirit care adoră libertatea. Adori schimbarea și ești un aventurier prin excelență. Îți iubești libertatea, întocmai ca o pasăre care are nevoie de aripi pentru a supraviețui – nu poți trăi fără ea. Este nucleul în jurul căruia viața ta gravitează și care îți animă fiecare pas. Folosind această libertate în mod constructiv, vei fi capabil să explorezi și să îți dezvolți toate talentele și abilitățile latente.

Numarul
destinului 6

Ești un individ sensibil și plin de compasiune, cu o tendință accentuată de a pune nevoile celor din jur înaintea nevoilor tale. Ești responsabil, de încredere și ai o înaltă apreciere pentru dreptate și sinceritate. Simțul datoriei te urmărește în viață în orice ai face, dar adesea o poți resimți ca pe o povară. Ești o persoană cu un bun simț artistic și estetic. Armonia și frumusețea ocupă locuri înalte pe lista ta de necesități.

Numarul
Destinului 7

Ești înzestrat cu o minte analitică și un apetit enorm pentru a răspunde la întrebările ascunse ale vieții. Te interesează în mod special studiul științei, filozofiei și chiar a misticismului. În căutatea adevărului avansezi cu claritate și persistență. Poți fi un mare cercetător, educator sau filozof.

Nevoia de cunoaștere și adevăr te împinge mereu înainte. Trebuie să înveți să discriminezi între iluzie și realitate, dar ești bine echipat pentru această sarcină

Numarul
destinului 8

Ai puterea și potențialul de a realiza lucruri mari. Este atât o provocare cât și un drept cu care te-ai născut de a domina cel puțin o mică parte din acest pământ. În orice domeniu ai activa, te străduiești să devii cel mai bun și să dobândești succes în tot ceea ce faci. Ești o persoană foarte competitivă și nu te odihnești până ce nu știi că ți-ai depășit concurența. Îți plac provocările și rivalitatea.

Numarul
Destinului 9

Ești o persoană umanitară prin excelență și ești atras întotdeauna de o cauză sau o mișcare al cărei scop este să ajute omenirea. Ești extrem de idealist și ești înzestrat cu o mare compasiune și o dorință de a crea o societate mai bună, mai umană.

Te simți atras de oamenii care suferă, din cauze fizice sau din cauza injustiției, și te simți responsabil pentru aceștia. Dorința ta cea mai puternică este să transformi lumea în care trăiești și ești în stare să te sacrifici pentru a-ți atinge idealurile nobile.

Numarul
destinului 11

Acest număr este cel mai încărcat număr dintre toate! Ești la fel de intens precum un fulger! Ai o prezență impresionantă, chiar și dacă tu nu realizezi că ai vreo anumită putere personală. Se poate spune despre tine că ești un canal prin care curg vibrații înalte, dar pentru ca tu să poți fi echilibrat din punct de vedere emoțional și psihologic, trebuie să înveți să controlezi acest flux de energie.
În altă ordine de idei, în mintea ta există o punte solidă între inconștient și conștient.

Numarul
Destinului 22

Ești înzestrat cu un dar unic pentru a percepe anumite tipare în lumea arhetipala – infinită și divină – și de a le transpune în realitatea.

Ai vise mari și fiecare țel pe care ți-l propui este colosal. Visezi să lași o urmă care să dăinuie pentru secole, și nutrești speranța că într-o zi vei putea schimba cursul istoriei. Pur și simplu simți că este imperios necesar să îți lași amprenta asupra civilizației umane. Simți că ești capabil de orice și că îți poți imagina orice.

Numarul
destinului 33

Numerele maestre indică o evoluție completă sau aproape completă a trăsăturilor asociate cu numărul la care acestea se reduc (în cazul lui 33 este vorba despre cifra 6).
Aceste numere vin de regulă cu dreptul la alegere, în sensul că persoana respectivă are posibilitatea de a-și asuma misiunea numărului maestru sau o poate refuza. Cu toate acestea, cel mai adesea este mai propice să alegi misiunea numărului maestru pentru că te conduce mai departe pe drumul evoluției tale.

Numarul
Destinului 44

Oameni puternici, cutezători și magnetici. Persoanele născute sub influența numărului de destin 44 au un caracter viguros și autoritar. Puțini mai sunt la fel de dominatori și de fermi precum aceștia. Își manifestă supremația prin simpla lor prezență și nu au nevoie să insiste foarte mult asupra acestor aspecte deoarece de regulă au și un fizic care îi ajută. Sunt oameni demni, loiali și foarte direcți. Nu suportă falsitatea și minciuna astfel că ajung să pară violenți prin cuvintele lor.

AFLATI POTENTIALUL

Acum stii ce numar de destin ai si posezi o idee despre ceea ce iti sta in fata, dar afla ca aceasta este doar varful iceber-ului.
Noi oamenii suntem cele mai complexe fiinte de pe pamant si este imperios necesar sa te cunosti pentru a putea deveni cea mai buna varianta a ta.
Iti sunt aici sa te ajut in ati descoperi potentialul!