Afla ce iti aduce 2022

Horoscopul Anual

MOTTO-UL ANULUI 2022

Cunoaşte-te, cunoaşte-ţi valoarea, niciodată nu te mulţumi cu mediocritatea!

Universul ne cere să ne realizăm speranțele și visele pentru a putea ține pasul cu
provocările unei noi ere.
BERBEC 2022

Anul 2022 este unul pozitiv în multe privințe.
Jupiter va intra în zodia voastră anul acesta. Asta se va întâmpla în data de 11 mai. Apoi va ieși, în mișcare retrogradă, în 29 octombrie, doar ca să intre din nou în 21 decembrie.

TAUR 2022

Anul acesta vei fi pe val, în special a doua jumătate a anului! Multe dintre tensiunile pe care le-ai experimentat ar trebui să se relaxeze odată cu începerea anului 2022 și ar trebui îmbunătățite după septembrie, când va avea loc o schimbare planetară majoră.

GEMENI 2022

Deși 2021 a fost un an de succes, 2022 va fi un an și mai bun pentru voi.
Energia planetelor sugerează că acesta va fi un an esențial pentru Gemeni, în special începând
cu septembrie. Implicarea voastră cu ceilalți va fi un punct culminant major, aceasta include căsătoria și parteneriatele de afaceri.

RAC 2022

Anul acesta sănătatea și nivelul de energie vi se vor îmbunătăți semnificativ, așa că anul acesta aveți o mai mare putere de realizare decât în anii precedenți.

Fecioara 2022

Anul acesta dragostea ocupă locul principal pentru voi, dragi Fecioare Viața socială și cea sentimentală vor fi foarte active și foarte bine aspectate.

BALANTA 2022

Anul trecut, atât sănătatea, cât și nivelul de energie v-au fost mai bune, decât în ani precedenți.

SCORPION 2022

Anul acesta veți sta mai bine cu sănătatea, decât anii precedenți dragi Scorpioni, însă va trebui să fiți în continuare atenți la acest aspect fiindcă două planete lente și puternice se află încă în poziții nefaste pentru voi, așa că asigurați-vă că vă odihniți suficient.

Sagetator 2022

Anul acesta nu este unul prea bun din punct de vedere profesional. Este mai degrabă un an dedicat sănătății emoționale și dezvoltării personale.

CAPRICORN 2022

Pluto este în zodia voastră de foarte mulți ani, și aici va sta și anul acesta. Tranzitul lung al lui Pluto a adus multe drame în viața voastră; operații, experiențe care v-au dus până aproape de moarte și întâlniri cu moartea la nivel psihologic.

Varsator 2022

Sănătatea, energia și vitalitatea personală vor avea nevoie de mai multă atenție anul acesta, două planete lente puternice, cu care nu e bine să te pui, ocupă poziții dificile pentru voi tot anul.

Pesti 2022

Acesta este probabil un an pe care nu-l vei uita prea curând. În primul rând, există un accent norocos și pozitiv pe situațiile legate de carieră, imaginea ta, direcția vieții și relația pe care o împărtășești cu unul dintre părinții tăi.